Ekranların sevilen oyuncularından Pınar Deniz, annelik sürecine dair samimi açıklamalarıyla gündem oldu. “Yargı” dizisindeki başarılı performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Deniz, ilk kez anne olmanın kendisinde yarattığı duygusal yoğunluğu içten sözlerle paylaştı.
Anneliğin ilk günleri hakkında samimi itiraf
Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan Pınar Deniz, oğlu Fikret Hakan’ı kucağına aldığı ilk anlarda yaşadığı duyguları anlattı. Ünlü oyuncu, anneliğin ilk günlerinin kendisi için oldukça yoğun ve zorlayıcı geçtiğini ifade etti.
Deniz açıklamasında, “Çocuğumu bana verdiklerinde hissettiğim aşk beni aynı zamanda çok yaraladı” sözleriyle, yaşadığı duygusal yoğunluğun kendisini hem çok mutlu ettiğini hem de zaman zaman kaygılandırdığını dile getirdi.
“İlk 10 gün zor geçti”
Ünlü oyuncu, özellikle doğum sonrası ilk 10 günün kendisi için oldukça hassas bir dönem olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Çok yüksek bir duygu yaşadım. Bu duygu aynı zamanda büyük bir kaygı ve korku olarak da bana yansıdı. İlk 10 gün benim için biraz zordu.”
Deniz’in bu açıklamaları, anneliğin duygusal yönüne dair içten bir itiraf olarak yorumlandı.
Aile hayatında yeni dönem
2023 yılında Kaan Yıldırım ile evlenen Pınar Deniz, evliliklerinin ardından ilk çocuklarını kucaklarına alarak yeni bir hayata adım atmıştı. Çift, oğulları Fikret Hakan ile birlikte aile yaşamlarını gözlerden uzak sürdürmeyi tercih ediyor.
Sosyal medyada geniş yankı
Pınar Deniz’in annelikle ilgili yaptığı açıklamalar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı, ünlü oyuncunun duygularını açık yüreklilikle paylaşmasını takdir ederken, anneliğin zorluklarına dair sözleri de geniş yankı uyandırdı.


