A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız ismi Ebrar Karakurt, bu kez spor performansıyla değil, yaptığı cesur imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Başarılı voleybolcu, saçlarını tamamen kazıtarak sosyal medya hesabından “Ben bir şey yaptım” notuyla paylaştı.
SAÇLARINI 3 NUMARAYA VURDU
Instagram story’sinde yeni görünümünü takipçileriyle paylaşan Karakurt, saçlarını üç numaraya vurarak yepyeni bir tarz benimsedi. Cesur değişiklik kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
TEPKİLER İKİYE BÖLÜNDÜ
Karakurt’un yeni imajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar “Tarzına bayıldık” derken, bazıları “Keşke yapmasaydın” yorumlarıyla tepkilerini dile getirdi. “Biri şaka desin” gibi yorumlar da dikkat çekti.
HER ZAMAN FARK YARATIYOR
Özel hayatıyla ve tarzıyla sık sık gündeme gelen Ebrar Karakurt, daha önce de sıra dışı saç renkleri ve giyim tarzıyla dikkat çekmişti. Bu son hamlesiyle yine kendine özgü duruşunu ortaya koydu.