Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle sahalardan uzak kalan Victor Osimhen ve Mario Lemina’nın dönüşü için geri sayım başladı. Sarı-kırmızılıların teknik heyeti, iki yıldız futbolcunun yeniden takıma katılması için özel bir program hazırladı.
OKAN BURUK’TAN İKİ YILDIZA ÖZEL PLAN
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlıktan dönecek oyuncularını riske atmak istemiyor. Osimhen ve Lemina’nın milli aranın ardından oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasına kadar hazır hale gelmesi hedefleniyor.
Mario Lemina’nın Kasımpaşa maçında forma giymesi beklenmezken, Victor Osimhen’in karşılaşmanın gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil edilmesi planlanıyor.
ASIL HEDEF BARCELONA MAÇI
Sarı-kırmızılı ekipte teknik heyetin önceliği, iki yıldız futbolcuyu Barcelona karşılaşmasına hazır hale getirmek. Oyuncuların sağlık durumları ve antrenman performansları yakından takip ediliyor.
Osimhen ve Lemina’nın sahalara dönüşüne ilişkin kesin karar, sağlık ekibinin değerlendirmeleri doğrultusunda verilecek.
#Galatasaray, #VictorOsimhen, #MarioLemina, #OkanBuruk, #ŞampiyonlarLigi, #Barcelona
