Bir dönem Türk televizyonlarının en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi’nde Laz Ziya’nın kızı Nesrin karakterine hayat veren İpek Tenolcay, dizinin ardından yıllar sonra yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.
Son olarak Aile dizisiyle ekranlara dönen Tenolcay, Kurtlar Vadisi hakkındaki yorumlarıyla dizinin fanlarını şaşırttı.
“20 SENEYİ GEÇTİ, ARTIK DEMODE OLDU”
İpek Tenolcay, fenomen dizinin popülerliğini sürdürmesine rağmen, zamanın etkisiyle eskiyen bazı unsurları olduğunu belirtti:
“20 seneyi geçti. Çok demode oldu aslında. O zamanlar sesli çekim yapılmıyordu, dublaj yapılıyordu. Galiba konusuyla ilgili. Halen seviliyor ama ben o işe başladığımda Yağmur 5 yaşındaydı, şimdi 29 oldu. O kadronun bir araya gelmesi rahmetli Osman Sınav’ın mucizesiydi.”
“BİR DAHA ÇEKİLİRSE OYNAMAM”
Tenolcay, dizinin yeniden çekilmesi durumunda yeniden rol alıp almayacağı sorusuna şu şekilde yanıt verdi:
“Ben o dizide ölmüştüm. Çok tatmin oldum o işten, bambaşka projeler peşindeyim. Farklı karakterleri oynamayı seviyorum. Her şey yerinde ve zamanında güzeldir.”
İpek Tenolcay’ın bu sözleri, Kurtlar Vadisi hayranlarını ikiye böldü.